top of page
Om mig

Jeg er født i 1980 i et lille kollektiv i Græse ved Frederikssund. Vi flyttede til Roskilde, da jeg var omkring 5 år gammel og har boet her siden, dog med 10 år i København i mine 20´ere.

I 2014 købte min mand og jeg en vidunderlig gammel grund lidt udenfor Roskilde, hvor vi har bygget vores drømmehus. Det er her jeg har min klinik, for jeg kunne ikke forstille mig, at den skulle være noget andet sted.

Jeg har altid været kreativ og valgte hurtigt, at det skulle være min levevej. Jeg blev uddannet dameskrædder og selvom vi fik tudet ørerne fulde under hele uddannelse, at vi ikke ville få arbejde, når vi var færdige, holdt jeg stædigt ved. Jeg har aldrig manglet arbejde som skrædder. Jeg har arbejdet i London af flere omgange, arbejdet på forskellige teatre i København og endte med, at arbejde på Det Kongelige Teater i 18 år. Det var 18 fuldstændig fantastiske år, med skrædderi på højt niveau og de bedste kolleger man kan drømme om, men der manglede et eller andet.

I 2012 startede jeg uddannelsen i Holistisk Biomedicin (Biopat) hos Gunver Juul. Dette gjorde jeg samtidig med mit arbejde som skrædder. Vores søn der var lille på det tidspunkt, var syg med diffuse symptomer. Vi var tilknyttet Hvidovre børneafdeling i et halvt år og det var ekstremt opslidende. Til sidst kunne jeg ikke mere, for vi blev ikke klogere og det føltes som ”forfra” hver gang vi var der.

Vi opsøgte en fantastisk behandler, som testede min søn. Han blev sat på diæt samt forskellige tilskud og i løbet af 14 dage, var han en anden dreng. Det var simpelthen så skelsættende og jeg var enormt lettet. Min nysgerrighed var vakt og jeg kan huske at jeg tænkte, ”jeg vil kunne, det hun kan, for det er jo for vildt”. Jeg startede kort efter på uddannelsen hos Gunver Juul og en helt ny verden åbnede sig for mig. En helt ny måde, at se sundhed og sygdom på.

Jeg blev færdiguddannet i 2017. Det blev desværre forsinket af en meget alvorlig hjernerystelse, jeg pådrog mig. Jeg åbnede min egen klinik, hvor jeg testede klienter. Samtidig beholdte jeg mit job som skrædder på deltid, som jeg var så glad for.

I 2020 blev jeg færdig som vejleder i Naturlig Hormonterapi hos Anette Paulin. Dette er et fuldstændig fantastisk redskab, der virkelig kan ændre mine klienters velbefindende. Denne viden og min viden som biopat gør, at jeg arbejder meget bredt og holistisk. Jeg bruger ofte vitaminer, mineraler, urter, homøopatiske remedier mm. til mine klienter i Naturlig Hormonterapi, da jeg ikke mener, at bioidentiske hormoner kan stå alene.

I 2022 bad jeg om orlov fra Det Kongelige Teater, for at se om jeg trives med, at være fuld tid som hormonterapeut. Det gjorde jeg og valgte derfor, at sige mit job op som skrædder og begynde en ny tilværelse som NHT-vejleder på fuld tid. Det var på ingen måde nogen nem beslutning, da jeg var utrolig glad for mit arbejde og ikke mindst mine kolleger, men det var den rigtige beslutning for mig. Jeg elsker, at være selvstændig, selv bestemme og tilrettelægge min tid. Have tid til at fordybe mig og hele tiden lære noget nyt. Men samarbejdet med mine klienter, er det der betyder mest.


 

bottom of page